Νέο Brand στη συλλογή του Dive Store Spiros Kartelias: η μάρκα Apeks.

Ιστορία

Η Apeks δημιουργήθηκε το 1973 σε ένα γκαράζ στη βόρεια Αγγλία από δύο φίλους - τον Ken Smith Ainscough και τον Eric Partington (το Apeks είναι μια συγχώνευση των αρχικών τους). Η εταιρεία ξεκίνησε φτιάχνοντας γάντζους αστακού και πόρπες για ζώνες βάρων! Μέχρι το 1976 είχαν αρχίσει να κατασκευάζουν βαλβίδες για κυλίνδρους και ρυθμιστές πλευστότητας και μέχρι το 1978 είχαν κατασκευάσει τον πρώτο τους ρυθμιστή αναπνοής γνωστό ως Manta 5000ST.


Apeks's προϊόντα

Η Apeks παράγει καταδυτικό εξοπλισμό για δύτες αναψυχής καθώς και για τεχνικές καταδύσεις. Στην πραγματικότητα, η μάρκα προσφέρει τα πάντα: μάσκες, αναπνευστήρες, πτερύγια, ρυθμιστές και υπολογιστές κατάδυσης.

Apeks Ρυθμιστές
Όσον αφορά τους ρυθμιστές, η Apeks προσφέρει πολλά μοντέλα. Οι ρυθμιστές Apeks θεωρούνται από τους καλύτερους ρυθμιστές κρύου νερού στον κόσμο και χρησιμοποιούνται από διάφορες στρατιωτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο. Οι Apeks διαθέτουν μια δοκιμασμένη πλατφόρμα που βασίζουν τους ρυθμιστές τους σε ένα περιβαλλοντικά σφραγισμένο ισορροπημένο διάφραγμα πρώτου στάδιού σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο δεύτερο στάδιο.
 

 


Πτερύγια

Βασισμένο σε ένα από τα πρώτα ελαστικά πτερύγια που πωλήθηκαν στη Βόρεια Αμερική και είναι δημοφιλές στους στρατιωτικούς και επαγγελματίες δύτες. Συμπαγές και εξαιρετικά ανθεκτικά για χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα. Βελτιωμένος σχεδιασμός τσέπη με ιμάντες ελατηρίου για ευκολία στη χρήση με γάντια ή χωρίς. Η σχεδίαση των πτερυγίων της Apeks με τη κοντή φαρδιά λεπίδα παρέχει μέγιστη ώθηση προς τα εμπρός διατηρώντας παράλληλα μεγάλη ευελιξία. Ο τρύπα στο κάτω μέρος της λεπίδας μειώνει την αντίσταση στην ανοδική διαδρομή και ενισχύει την ώθηση στην κάτω διαδρομή. Το υλικό λεπίδας έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα, θερμοκρασίες και πολλαπλή χρήση.

Περισσότερα προϊόντα Apeks

Καθώς κάθε δύτης έχει διαφορετικές ανάγκες, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων Apeks που διατίθενται στο φυσικό μας κατάστημά και έρχονται ακόμα περισσότερα Apeks online!

Apeks στο Dive Store Σπύρος Καρτελιάς

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Apeks; Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή επικοινωνήστε μαζί μας. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Καλές καταδύσεις!