εκπαιδευτης καταδυσης

εκπαιδευτης καταδυσης

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη δική σου PADI ιστορία ???

Το καταδυτικό κέντρο  SPIROS KARTELIAS DIVE CENTER οργανώνει ακόμα ένα πρόγραμμα ανάπτυξης εκπαιδευτών (PADI IDC).  Η απόλυτη επιτυχία των τελευταίων ετών είναι ακόμα ένα μεγάλο κίνητρο για τη σχολή μας. Αδράξτε την ευκαιρία για να μπείτε σε μια ολοένα αυξανόμενη βιομηχανία!

Το πρόγραμμα αρχίζει  στις 17/10/2018 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 26/10/2018. Οι εξετάσεις (ΙΕ), θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 27/10/2018 και 28/10/2018. Η προετοιμασία για κάποιους έχει ήδη ξεκινήσει σε χρόνους που βολεύουν απόλυτα τους υποψηφίους,  ακριβώς για να τους δώσουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούν με ηρεμία και συγκέντρωση. Μπορείς και εσύ να ξεκινήσεις τη δική σου προετοιμασία άμεσα και να τη κάνεις με Course Director!!

Το κόστος του σχολείου είναι 1150 € και περιλαμβάνει :

1.Αυθεντικό οδηγό Εκπαιδευτή EFR στα ελληνικά
2. Οδηγό  εκπαίδευσης της PADI μεταφρασμένο στα ελληνικά
3. Δύο Εκπαιδευτικές Ειδικότητες
4. Άφθονο συμπληρωματικό υλικό σε προσωπικό φάκελο για κάθε μαθητή στα ελληνικά
5. Σε όλη την διάρκεια του σχολείου μεσημεριανό γεύμα, σνακ , καφές και ροφήματα, απαλλάσσοντας από κάθε περιττό έξοδο τους υποψηφίους.
6. Όλο  Τον καταδυτικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί ο κάθε υποψήφιος.
7.Τα έξοδα για την πισίνα η οποία είναι θερμαινόμενη.
8.Ασφάλεια DAN

Στην τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα κόστη ενεργοποίησης της PADI (PADI Fees) και το κόστος των εκπαιδευτικών υλικών PADI.

Οι εγκαταστάσεις του καταδυτικού μας κέντρου βρίσκονται στην οδό Λαμίας 7  στον Άλιμο, και απέχει μόλις  500 μέτρα από τον σταθμό του μετρό της Αργυρούπολης. Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να εκμεταλλευτούν την εγγύτητα των εγκαταστάσεων και να αποφύγουν χρονοβόρες και πολυέξοδες μετακινήσεις. Η αίθουσα της σχολής , διαθέτει κλιματισμό, και σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, επαρκέστατο φωτισμό. Υπάρχει ανεξάρτητος χώρος μελέτης, και προσφέρει μια άνετη ατμόσφαιρα που προωθεί την ομαλή διεξαγωγή του σχολειού.

Δείτε αναλυτικά τα προαπαιτούμενα του προγράμματος εδώ