Συνεδρίες Εξάσκησης Ελεύθερης Κατάδυσης

Η μαγεία της ελεύθερης κατάδυσης είναι δεδομένη! Οι λόγοι πάρα πολλοί!

Ένας από αυτούς είναι ότι η προοδος στην κατάδυση είναι ατελείωτη!!! Ποτέ, κανείς δεν μπορεί να πεί ότι έχει φθάσει στην κορυφή! Ότι τα έχει κατακτήσει όλα! Βήμα βήμα κατακτάς το κάθε τι, μετά από προπόνηση, χρόνο και εξάσκηση!

Το καταδυτικό μας λοιπόν θέλοντας να βοηθήσει τους μαθητές της ελεύθερης κατάδυσης να συνεχίσουν την εξέλιξη τους δημιουργεί τις Συνεδρίες Εξάσκησης Ελεύθερης Κατάδυσης.

Έτσι λοιπόν θα συγκεντρωνόμαστε για να συνεχίσουμε την εξάσκηση των δεξιοτήτων που διδαχθήκαμε στα προγράμματα PADI FreeDive, Advance FreeDiver και Master FreeDiver, , υπό την καθοδήγηση των δύο εκπαιδευτών ελεύθερης κατάδυσης του Dive Store Spiros Kartelias. Δύο φορές την εβδομάδα, 8 φορές τον μήνα θα πηγαίνουμε είτε στην πισίνα είτε στην θάλασσα και θα επικεντρωνόμαστε σε συγκεκριμένες δεξιότητες Ελεύθερης Κατάδυσης, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών. Επιπλέον μέσα στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης των ελεύθερων δυτών θα διοργανώνονται, στην αίθουσα της σχολή, εκπαιδευτικά σεμινάρια με θεματολογία που έχει σχέση με την ελεύθερη κατάδυση. Γιατροί, φυσιολόγοι, διατροφολόγοι θα μας παρουσιάζουν θέματα που μας απασχολούν ώς ελέυθερους δύτες!

Get in Touch

Dive Store Spiros Kartelias

7 Lamias St. & Megalou Alexandrou,
Alimos Argyroupoli
16452 Athens, Greece

T (+30) 210 9926891

Working Hours

Mond. - Wedn. 9:00am to 18:00pm

Tues. - Thurs. - Frid. 9:00am to 21:00pm

Saturday 9:00am to 16:00pm